Producătorii locali aduc legume de primăvară direct la Mega-ul de lângă tine
Produse marca proprie

Producătorii locali aduc legume de primăvară direct la Mega-ul de lângă tine

Am creat în urmă cu șapte ani programul nostru „Gusturi românești de la gospodari” din care fac parte în prezent 195 de producători care cultivă legume pe o suprafață totală de peste 120 de hectare în întreaga țară.

Programul e unic pe piața de retail din România prin echipa noastră dedicată, coordonată de un inginer agronom, care le oferă producătorilor consultanță pas cu pas, de la analiza solului și a apei, la furnizarea și plantarea semințelor, până la tratarea culturii pe perioada creșterii și verificarea finală înainte de livrare în magazine.

Astăzi, le suntem alături mai mult decât oricând și îi sprijinim pentru a-și vinde recoltele corect și pentru a avea stabilitate financiară. 

Peste 40 de fermieri din program au deja primele legume de sezon și le livrează zilnic direct în Mega-ul de lângă tine, proaspete, imediat după cules: ceapă verde, castraveți cornișon, salată verde, spanac, urzici, lobodă, leuștean, ridichi, mărar, pătrunjel, leuștean, usturoi verde. 

Le găsești la prețuri accesibile, trebuie doar să găsești idei să le pregătești.

Gospodarii din programul nostru îți pregătesc și alte legume în perioada următoare. Imediat ce vor fi bune de cules, le vor livra direct în magazine: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete. 

Așa că, chiar dacă nu te întâlnești cu producătorii locali când vii pe la noi, știi că au lăsat legumele proaspete  și muncesc deja să le culeagă pe  următoarele. 

Împreună, rămânem solidari și susținem agricultura românească!