Here is Product Details Sticky Short Info
  • Bioten

Bioten | Carbuni de gratar din brichete de rumegus 3kg

13.33 Lei/Kg
13.33 Lei/Kg
3999 Lei
Carbuni de gratar din brichete de rumegus. Produs 100% natural (nu folosim nici un aditiv aditional, materia prima folosita - rumegus). Nivel foarte ridicat de carbon fix (aprox. 90%). Ardere indelungata de peste 4 ore. Putere calorica mare (aprox. 8000 cal/kg). Nu face scantei in timpul arderii. Nu lasa cenusa - aprox. 2% din volumul initial. Nu scoate fum si nu are miros. Usor de manevrat si depozitat, datorita formei sale hexagonale. Tehnologie prietenoasa fata de mediul inconjurator.

Completeaza-ti cosul cu aceste produse:

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Niciodata nu ardeti carbunii intr-un spatiu inchis. Asigurati o buna ventilare a locului in care folositi produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.
Detalii de utilizare
Niciodata nu ardeti carbunii intr-un spatiu inchis. Asigurati o buna ventilare a locului in care folositi produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0
Volum alcool
0

ID: 3397

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.