Here is Product Details Sticky Short Info
Morarita | Strudel cu branza si stafide 500g
Produs momentan indisponibil online
Strudelul cu branza proaspata de vaca si stafide este un desert pe gustul tuturor, potrivit pentru orice ocazie. Pregateste o gustare rapida si delicioasa pentru cei dragi.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 12.43 g/100 g |
Valoare energetica | 254 kcal/100 g |
Glucide | 29.8 g/100 g |
Sodiu | 0.66 g/100 g |
Proteine | 5.97 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 12.43 g/100 g |
Valoare energetica | 254 kcal/100 g |
Glucide | 29.8 g/100 g |
Sodiu | 0.66 g/100 g |
Proteine | 5.97 g/100 g |
Ingrediente
Aluat strudel - faina alba de GRAU, margarina vegetala (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile, apa, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: beta caroten), apa, zahar, amestec de maia deshidratata din GRAU, sare si faina de malt din orz, sare iodata, otet din alcool etilic, luciu de patiserie (ulei vegetal de rapita, proteine din lapte, lactoza, sirop de glucoza, aroma, stabilizator: caragenan, difosfati, emulsifiant: fosfati de sodiu). Umplutura strudel - branza proaspata de vaca 22%, crema de vanilie (zahar, amidon, stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic, dextrozii, proteine din LAPTE, LAPTE praf integral, grasime vegetala de palmier, sare iodata, coloranti: betacaroten, dioxid de titan, riboflavina, arome), zahar, apa, mix pentru umplutura BRANZA proaspata,stafide
Ingrediente
Aluat strudel - faina alba de GRAU, margarina vegetala (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile, apa, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: beta caroten), apa, zahar, amestec de maia deshidratata din GRAU, sare si faina de malt din orz, sare iodata, otet din alcool etilic, luciu de patiserie (ulei vegetal de rapita, proteine din lapte, lactoza, sirop de glucoza, aroma, stabilizator: caragenan, difosfati, emulsifiant: fosfati de sodiu). Umplutura strudel - branza proaspata de vaca 22%, crema de vanilie (zahar, amidon, stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic, dextrozii, proteine din LAPTE, LAPTE praf integral, grasime vegetala de palmier, sare iodata, coloranti: betacaroten, dioxid de titan, riboflavina, arome), zahar, apa, mix pentru umplutura BRANZA proaspata,stafide
Alergeni
Grau, soia, orz, lapte, branza, ou, zer.
Alergeni
Grau, soia, orz, lapte, branza, ou, zer.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi mai mari de -18 grade Celsius. Desfaceti ambalajul si preambalajul. Se dezgheata produsul la temperatura camerei. Se aseaza strudelul pe o tava cu hartia de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade Celsius si se lasa aproximativ 30 de minute la 180 de grade Celsius. Dupa coacere se aseaza strudelul pe un platou si se presara, dupa preferinta, zahar pudra. Dupa ce s-a racit se taie cu un cutit zimtat.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi mai mari de -18 grade Celsius. Desfaceti ambalajul si preambalajul. Se dezgheata produsul la temperatura camerei. Se aseaza strudelul pe o tava cu hartia de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade Celsius si se lasa aproximativ 30 de minute la 180 de grade Celsius. Dupa coacere se aseaza strudelul pe un platou si se presara, dupa preferinta, zahar pudra. Dupa ce s-a racit se taie cu un cutit zimtat.
Volum alcool
0
Volum alcool
0