Here is Product Details Sticky Short Info
Cris-Tim | Salam Sinaia feliat 100g
79.90 Lei/Kg
-50% la al 2-lea
De la 31.05.2023 la 07.06.2023
79.90 Lei/Kg
7,99 Lei
Salam Sinaia feliat. Produs din carne crud - uscat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 35.24 g/100 g |
Valoare energetica | 409 kcal/100 g |
Glucide | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 3.31 g/100 g |
Proteine | 21.72 g/100 g |
Grasimi saturate | 14.26 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 35.24 g/100 g |
Valoare energetica | 409 kcal/100 g |
Glucide | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 3.31 g/100 g |
Proteine | 21.72 g/100 g |
Grasimi saturate | 14.26 g/100 g |
Ingrediente
Carne porc, carne vita, slanina, sare, condimente si extracte de condimente (piper, usturoi, ghimbir, coriandru, boia dulce, chilli, ienibahar), zaharuri (Dextroza), arome naturale, antioxidant (Acid ascorbic), extract de sfecla rosie, conservant (nitrit de sodiu), cultura starter. Pentru 100g produs au fost folosite 125g carne. Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Ingrediente
Carne porc, carne vita, slanina, sare, condimente si extracte de condimente (piper, usturoi, ghimbir, coriandru, boia dulce, chilli, ienibahar), zaharuri (Dextroza), arome naturale, antioxidant (Acid ascorbic), extract de sfecla rosie, conservant (nitrit de sodiu), cultura starter. Pentru 100g produs au fost folosite 125g carne. Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute, dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute, dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Alergeni
Produsul poate contine urme de: lapte, lactoza si mustar.
Alergeni
Produsul poate contine urme de: lapte, lactoza si mustar.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 8 si 14 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 8 si 14 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0