Here is Product Details Sticky Short Info
  • Campofrio
Campofrio

Salam Palaciego 100g

88.00 Lei/Kg
88.00 Lei/Kg
8,80 Lei

Salam Palaciego feliat. Produs crud uscat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi40 g/100 g
Valoare energetica444 kcal/100 g
Glucide3 g/100 g
Sodiu3.5 g/100 g
Proteine18 g/100 g
Grasimi saturate15 g/100 g
Ingrediente
Carne de porc, slanina, sare, proteina din LAPTE, proteina vegetala din SOIA, zaharuri (lactoza (LAPTE), zahar, dextroza), condimente, aroma, aroma de fum, conservanti (nitrat de potasiu, nitrat de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), cultura starter, colorant (carmine), tratament de suprafata (lactat de sodiu, acid lactic).
Detalii de utilizare
Pentru savoare deschideti ambalajul cu 5 minute inainte de consum.
Alergeni
Contine lapte si soia.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 5 grade Celsius, umiditatea relativa a aerului 75-80%.
Volum alcool
0

ID: 74637

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.