Here is Product Details Sticky Short Info
Matache Macelaru' | Cotlet Haiducesc 100g
86.90 Lei/Kg
86.90 Lei/Kg
8,69 Lei
Cotlet haiducesc. Produs din carne fiert si afumat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 2.6 g/100 g |
Valoare energetica | 115 kcal/100 g |
Glucide | 1.3 g/100 g |
Sodiu | 2.02 g/100 g |
Proteine | 21.2 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.1 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 2.6 g/100 g |
Valoare energetica | 115 kcal/100 g |
Glucide | 1.3 g/100 g |
Sodiu | 2.02 g/100 g |
Proteine | 21.2 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.1 g/100 g |
Ingrediente
Cotlet de porc 85%, apa, sare, proteina animala de porc, stabilizatori (trofosfati), dextroza, proteina din LAPTE, condimente si extracte de condimente, antioxidant ascorbat de sodiu), TELINA, conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Ingrediente
Cotlet de porc 85%, apa, sare, proteina animala de porc, stabilizatori (trofosfati), dextroza, proteina din LAPTE, condimente si extracte de condimente, antioxidant ascorbat de sodiu), TELINA, conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Detalii de utilizare
Sugestie de consum: a se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Detalii de utilizare
Sugestie de consum: a se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Alergeni
LAPTE, TELINA. Produsul poate contine urme de: lapte, lactoza.
Alergeni
LAPTE, TELINA. Produsul poate contine urme de: lapte, lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0
Volum alcool
0