Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Piept de curcan fara os si piele feliat

Acest produs nu mai este disponibil

Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preparat la cuptor, in ciorbe sau in piftie. Carnea de curcan Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute in ferme la Codlea si Sighisoara, ceea ce asigura o calitate deosebita a carnii.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Piept de curcan fara os si piele, feliat.
detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 8780