Here is Product Details Sticky Short Info
  • Noriel-Color Chic
Noriel
Color Chic

Set tatuaje Color Chic Style & Wear

29,99 Lei

Decoreaza-te cu tatuajele care te fac unica intr-un mod simplu, rapid, fara murdarie si in deplina siguranta! Contine: 1 folie cu tatuaje, 1 aplicator, 1 caseta cu oglinda, instructiuni.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Decupeaza un tatuaj, desprinde folia de pe spatele lui si aplica-l pe piele. Pune un servetel umed in aplicator si tamponeaza usor tatuajul. Pastreaza aplicatorul intr-o pretioasa caseta ornata cu oglinjoara! Avertisment: nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. A se folosi numai sub supravegherea unui adult.
Volum alcool
0

ID: 72413

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.