Here is Product Details Sticky Short Info
Hochland | Delicii calde | Cascaval pane 150g
94.60 Lei/Kg
94.60 Lei/Kg
1419 Lei
Cascaval pane, produs din cascaval, semipreparat intr-o crusta crocanta. Ambalat in atmosfera protectoare. Gama delicii calde va ofera si alte produse special concepute pentru utilizare la cald: branza rasa pentru paste, branza rasa pentru pizza si mozzarella.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 16.0 g/100 g |
Valoare energetica | 317 kcal/100 g |
Glucide | 20.0 g/100 g |
Sodiu | 1.9 g/100 g |
Proteine | 16.0 g/100 g |
Grasimi saturate | 8.9 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 16.0 g/100 g |
Valoare energetica | 317 kcal/100 g |
Glucide | 20.0 g/100 g |
Sodiu | 1.9 g/100 g |
Proteine | 16.0 g/100 g |
Grasimi saturate | 8.9 g/100 g |
Ingrediente
CASCAVAL 46% (grasime raportata la substanta uscata 45%), faina (GRAU, SECARA), apa, ulei de floarea soarelui, amidon din GRAU, proteine din LAPTE, sare, concentrat proteic din GRAU, agenti de ingrosare: E 464 si E 407, LACTOZA, condimente.
Ingrediente
CASCAVAL 46% (grasime raportata la substanta uscata 45%), faina (GRAU, SECARA), apa, ulei de floarea soarelui, amidon din GRAU, proteine din LAPTE, sare, concentrat proteic din GRAU, agenti de ingrosare: E 464 si E 407, LACTOZA, condimente.
Alergeni
Lapte si produse derivate, inclusiv lactoza. Cerealele care contin gluten si anume: grau, secara, orz, grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate.
Alergeni
Lapte si produse derivate, inclusiv lactoza. Cerealele care contin gluten si anume: grau, secara, orz, grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate.
Detalii pastrare produs
A se pastra la: +2grade C-+8grade C. Preparare: In tigaie: Se incalzeste putina grasime sau ulei la temperatura medie si se prajeste cascavalul aproximativ 2 minute pe fiecare parte. In fripteuza: Incalziti uleiul la 160grade C. Prajiti cascavalul aproximativ 1 minut si jumatate, pana cand culoarea devine aurie si cascavalul se ridica la suprafata.
Detalii pastrare produs
A se pastra la: +2grade C-+8grade C. Preparare: In tigaie: Se incalzeste putina grasime sau ulei la temperatura medie si se prajeste cascavalul aproximativ 2 minute pe fiecare parte. In fripteuza: Incalziti uleiul la 160grade C. Prajiti cascavalul aproximativ 1 minut si jumatate, pana cand culoarea devine aurie si cascavalul se ridica la suprafata.
Volum alcool
0
Volum alcool
0