Baneasa | Pesmet Panko 180g
Cu pesmetul japonez panko se obtin rezulte spectaculoase atat cand este folosit la acoperirea preparatelor din carne cat si a legumelor. Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara. Fulgii de panko sunt ideali pentru pregatit cruste crocante, pentru a gratina sosul bechmel de pe caneloni sau lasagna, dar si pentru alte tipuri de paste, amestecat cu branza si unt, confera o suprafata crocanta si gustoasa. Deoarece suntem mereu atenti la tendintele de consum si la nevoile clientilor nostri, gama noastra de pesmet cuprinde si Pesmetul crocant Panko Baneasa.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.4 g/100 g |
Valoare energetica | 380 kcal/100 g |
Glucide | 77.3 g/100 g |
Fibre | 4.5 g/100 g |
Sodiu | 0.4 g/100 g |
Proteine | 12.3 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.2 g/100 g |