Baneasa | Gris de grau 500g
Moara Baneasa este echipata cu tehnologie de morarit de ultima generatie provenita de la liderul mondial in utilaje pentru industria alimentara - BUHLER (Elvetia). Moara dispune de echipamente performante de sortare a diverselor tipuri de gris, de granulozitati diferite, avand astfel posibilitatea de a produce diferite tipuri de faina: faina pentru patiserie, faina pentru brutarie, faina pentru pizza, faina pentru cozonac, faina alba superioara. Procesul tehnologic inchis, complet automatizat siasistat de computer, precum si politica stricta de selectare a furnizorilor si a cerealelor folosite ca materie prima, garanteaza cel mai inalt grad de calitate si siguranta alimentara.Gris-ul Baneasa obtinut in urma macinarii unui grau de calitate superioara, are granulatia perfecta pentru a garanta reusita desertului copilariei, a galustelor de gris sau a galustelor cu prune. Fiind obtinut in mare parte din miezul bobului de grau, grisul este bogat in gluten, amidon si proteine.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.1 g/100 g |
Valoare energetica | 349 kcal/100 g |
Glucide | 73.9 g/100 g |
Fibre | 1.8 g/100 g |
Sodiu | 0.005 g/100 g |
Proteine | 10 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.2 g/100 g |