Here is Product Details Sticky Short Info
  • Shan'Shi
Shan'Shi

Otet de orez 150ml

95.93 Lei/L
95.93 Lei/L
14,39 Lei

Otetul de orez Shan'shi este obtinut din orez fermentat si se gaseste in special in bucataria japoneza, fiind folosit pentru pregatirea orezului pentru sushi.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Apa, faina de orez, zahar.
Detalii de utilizare
Sugestie: Adaugati cateva picaturi de otet Shan Shi la supa dulce-acrisoara sau marinati-va salata asiatica.
Detalii pastrare produs
A se feri de inghet si de caldura. Pentru deschidere desurubati capacul si rupeti sigiliul. Dupa deschidere, a se pastra la frigider.
Volum alcool
0

ID: 53951

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.