Here is Product Details Sticky Short Info
Barilla | Sos Bolognese 400g
52.48 Lei/Kg
52.48 Lei/Kg
20
99 Lei
Sos de rosii cu carne de vita si porc
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 4 g/100 g |
Valoare energetica | 66 kcal/100 g |
Glucide | 7.5 g/100 g |
Fibre | 1.5 g/100 g |
Sodiu | 1 g/100 g |
Proteine | 4.2 g/100 g |
Grasimi saturate | 1 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 4 g/100 g |
Valoare energetica | 66 kcal/100 g |
Glucide | 7.5 g/100 g |
Fibre | 1.5 g/100 g |
Sodiu | 1 g/100 g |
Proteine | 4.2 g/100 g |
Grasimi saturate | 1 g/100 g |
Ingrediente
Rosii taiate 22.6%, concentrate de rosii 15.50%, apa, ceapa, carne de vita 8%, carne de porc 6.5%, morcovi, TELINA, ulei vegetal ( masline , floarea soarelui), zahar, sare, amidon de porumb, cimbru, foi de dafin, piper negru.
Ingrediente
Rosii taiate 22.6%, concentrate de rosii 15.50%, apa, ceapa, carne de vita 8%, carne de porc 6.5%, morcovi, TELINA, ulei vegetal ( masline , floarea soarelui), zahar, sare, amidon de porumb, cimbru, foi de dafin, piper negru.
Detalii de utilizare
Incalziti sosul la o temperatura moderata in cuptorul cu microunde(dupa ce ati scos capacul), apoi adaugati-l peste pastele fainoase intr-un vas potrivit. Adaugati putin ulei de nasline inainte de servire. Dupa deschidere se va pastra la frigider maxim 5 zile.
Detalii de utilizare
Incalziti sosul la o temperatura moderata in cuptorul cu microunde(dupa ce ati scos capacul), apoi adaugati-l peste pastele fainoase intr-un vas potrivit. Adaugati putin ulei de nasline inainte de servire. Dupa deschidere se va pastra la frigider maxim 5 zile.
Alergeni
TELINA.
Alergeni
TELINA.
Detalii pastrare produs
A se depozita la loc uscat la o temperatura de max. 20 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 5 zile
Detalii pastrare produs
A se depozita la loc uscat la o temperatura de max. 20 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 5 zile
Volum alcool
0
Volum alcool
0