Here is Product Details Sticky Short Info
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Proteine | 0.7 g/100 g |
---|---|
Grasimi | 26.4 g/100 g |
Glucide | 7 g/100 g |
Valoare energetica kcal | 274 kcal/100 g |
Sare | 1.3 g/100 g |
Grasimi saturate | 2.8 g/100 g |
Valori nutritionale
Proteine | 0.7 g/100 g |
---|---|
Grasimi | 26.4 g/100 g |
Glucide | 7 g/100 g |
Valoare energetica kcal | 274 kcal/100 g |
Sare | 1.3 g/100 g |
Grasimi saturate | 2.8 g/100 g |
Apa (48%), ulei vegetal de floarea soarelui (30%), MUSTAR 6.7% (apa, MUSTAR boabe, otet din alcool, zahar, sare iodata, amidon modificat din porumb, stabilizator: guma xantan, colorant: betacaroten, amestec condimente), amidon modificat din porumb, zahar, usturoi granulat (2.4%), sare iodata, acidifianti (otet din alcool, acid citric), piper negru, stabilizator (guma xantan), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), antioxidant (calciu disodic EDTA), colorant (betacaroten).
Ingrediente
Apa (48%), ulei vegetal de floarea soarelui (30%), MUSTAR 6.7% (apa, MUSTAR boabe, otet din alcool, zahar, sare iodata, amidon modificat din porumb, stabilizator: guma xantan, colorant: betacaroten, amestec condimente), amidon modificat din porumb, zahar, usturoi granulat (2.4%), sare iodata, acidifianti (otet din alcool, acid citric), piper negru, stabilizator (guma xantan), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), antioxidant (calciu disodic EDTA), colorant (betacaroten).
Contine mustar. Produsul poate contine apa si substante volatile 56%.
Alergeni
Contine mustar. Produsul poate contine apa si substante volatile 56%.
A se depozita in incaperi curate, aerisite, ferite de razele solare sau de inghet, la o temperatura de maxim 24 grade Celsius si umiditatea relativa a aerului de maxim 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece (4-8 grade Celsius), maxim 3 zile.
Detalii pastrare produs
A se depozita in incaperi curate, aerisite, ferite de razele solare sau de inghet, la o temperatura de maxim 24 grade Celsius si umiditatea relativa a aerului de maxim 80%. Dupa deschidere a se pastra la rece (4-8 grade Celsius), maxim 3 zile.