Here is Product Details Sticky Short Info
Scandia Sibiu | Carne de porc in suc propriu 300g
99
Conserva din carne de porc in suc propriu. Produs sterilizat.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
| Proteine | 17.5 g/100 g |
|---|---|
| Grasimi | 10.7 g/100 g |
| Glucide | 0 g/100 g |
| Valoare energetica kcal | 166 kcal/100 g |
| Sare | 1.5 g/100 g |
| Grasimi saturate | 3.7 g/100 g |
Valori nutritionale
| Proteine | 17.5 g/100 g |
|---|---|
| Grasimi | 10.7 g/100 g |
| Glucide | 0 g/100 g |
| Valoare energetica kcal | 166 kcal/100 g |
| Sare | 1.5 g/100 g |
| Grasimi saturate | 3.7 g/100 g |
Carne de porc (90%), apa, gelatina de porc, sare iodata, condimente, conservant: nitrit de sodiu.
Ingrediente
Carne de porc (90%), apa, gelatina de porc, sare iodata, condimente, conservant: nitrit de sodiu.
Produs in sistem de management al calitatii si de siguranta a alimentului.
Detalii de utilizare
Produs in sistem de management al calitatii si de siguranta a alimentului.
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de 4 grade Celsius pana la maxim 25 grade Celsius. Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider in vederea consumului maxim 24 ore.
Detalii pastrare produs
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de 4 grade Celsius pana la maxim 25 grade Celsius. Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider in vederea consumului maxim 24 ore.
