Here is Product Details Sticky Short Info
Monteoro | Crema de ciocolata cu alune 350g
69
Crema tartinabila de alune de padure cu cacao, fara zaharuri adaugate, cu indulcitor.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
| Proteine | 5.7 g/100 g |
|---|---|
| Grasimi | 31.6 g/100 g |
| Glucide | 51.8 g/100 g |
| Valoare energetica kcal | 453.5 kcal/100 g |
| Fibre | 6.9 g/100 g |
| Sare | 0.09 g/100 g |
| Grasimi saturate | 9.3 g/100 g |
Valori nutritionale
| Proteine | 5.7 g/100 g |
|---|---|
| Grasimi | 31.6 g/100 g |
| Glucide | 51.8 g/100 g |
| Valoare energetica kcal | 453.5 kcal/100 g |
| Fibre | 6.9 g/100 g |
| Sare | 0.09 g/100 g |
| Grasimi saturate | 9.3 g/100 g |
Indulcitor (maltitol 40.2%), uleiuri vegetale, alune de padure (13%), pudra de cacao cu continut redus de grasime (8%), lapte praf degresat, inulina , emulgator (lecitina de soia), vanilina.
Ingrediente
Indulcitor (maltitol 40.2%), uleiuri vegetale, alune de padure (13%), pudra de cacao cu continut redus de grasime (8%), lapte praf degresat, inulina , emulgator (lecitina de soia), vanilina.
Contine zaharuri aparute in mod natural. Alune de padure, lapte, soia.
Alergeni
Contine zaharuri aparute in mod natural. Alune de padure, lapte, soia.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.
Detalii de utilizare
Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.
A se pastra la loc uscat si racoros, temperatura ideala 18-20 grade C.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, temperatura ideala 18-20 grade C.
