Here is Product Details Sticky Short Info
Chio | Popcorn pentru microunde cu aroma de caramel 90g
56.56 Lei/Kg
56.56 Lei/Kg
5
09 Lei
Popcorn pentru cuptor cu microunde cu gust de caramel.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Valori nutritionale
Proteine | 6.2 g/100 g |
---|---|
Grasimi | 17 g/100 g |
Glucide | 59 g/100 g |
Valoare energetica kcal | 417 kcal/100 g |
Sare | < 0.01 g/100 g |
Valori nutritionale
Proteine | 6.2 g/100 g |
---|---|
Grasimi | 17 g/100 g |
Glucide | 59 g/100 g |
Valoare energetica kcal | 417 kcal/100 g |
Sare | < 0.01 g/100 g |
Ingrediente
Porumb, ulei vegetal de palmier, dextroza, agent de glazurare: izomalt, aroma (din care caramel pudra 0.018%), emulsifiant: lecitina din floarea-soarelui, ulei de floarea soarelui, indulcitor: sucraloza, coloranti: extract de boia de ardei si amestec de caroteni.
Ingrediente
Porumb, ulei vegetal de palmier, dextroza, agent de glazurare: izomalt, aroma (din care caramel pudra 0.018%), emulsifiant: lecitina din floarea-soarelui, ulei de floarea soarelui, indulcitor: sucraloza, coloranti: extract de boia de ardei si amestec de caroteni.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Se pregateste numai in cuptorul cu microunde. Depliati punga si asezati-o in centrul cuptorului cu microunde. Reglati puterea cuptorului. Timpul de coacere variaza intre 2 si 4 minute. Ascultati zgomotele la expandarea porumbului. Opriti cuptorul cand intervalul dintre aceste zgomote scade pana la 2-3 secunde. Scoateti punga cu grija si scuturati-o. Lasati-o sa se raceasca timp de cateva secunde. Deschideti punga tragand de colturilediagonal opuse, cu mare atentie deoarece vor iesi vapori fierbinti. Nu reincalziti boabele neexpandate si nu utilizati de doua ori aceeasi punga.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Se pregateste numai in cuptorul cu microunde. Depliati punga si asezati-o in centrul cuptorului cu microunde. Reglati puterea cuptorului. Timpul de coacere variaza intre 2 si 4 minute. Ascultati zgomotele la expandarea porumbului. Opriti cuptorul cand intervalul dintre aceste zgomote scade pana la 2-3 secunde. Scoateti punga cu grija si scuturati-o. Lasati-o sa se raceasca timp de cateva secunde. Deschideti punga tragand de colturilediagonal opuse, cu mare atentie deoarece vor iesi vapori fierbinti. Nu reincalziti boabele neexpandate si nu utilizati de doua ori aceeasi punga.