• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Dezinfectant pentru masina de spalat rufe 250ml

Vanish

110.16 Lei/L -
27,54 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Vanish dezinfectant pentru masina de spalat omoara 99,9% dintre bacterii si indeparteaza mirosurile neplacute. In masina de spalat se pot acumula reziduuri si bacterii ce cauzeaza mirosuri neplacute si pun in pericol igiena acesteia. Vanish Dezinfectant curata si dezinfecteaza masina de spalat. Actioneaza la exterior, in interior, chiar si in zonele ascunse ale masinii de spalat. Omoara 99.9% dintre bacterii si ajuta la indepartarea reziduurilor, a murdariei si a pietrei.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

(Reg. 648/2004/CE: informatii despre ingrediente: www.rbeuroinfo.com): <5% surfactanti neionici, surfactanti cationici, dezinfectanti, parfum. 100 g produs contine: 10 g L-(+)-lactic acid, 2 g clorura de benzalconiu, 0.14 g N-(3-aminopropil_=N-dodecil propan-1,3-diamina, surfactanti, polimeri, parfum, colorant si apa pana la 100 g.

detalii de utilizare

Actiune antibacteriana: Doza recomandata 250ml. Folositi la fiecare 2 luni, ciclu de spalare fara rufe. Compartimentul pentru detergent, usa si garnitura usii: Diluati o lingura (15ml) in 200ml de apa. Folosind manusi, inmuiati un burete si curatati. Interiorul masinii de spalat: Turnati lichidul ramas in compartimentul pentru detergent al masinii (nu adaugati detergent) si porniti un ciclu de spalare la 60 grade Celsius, fara rufe. Se poate impune un al doilea tratament, in cazul masinilor vechi, care nu au mai fost curatate.

detalii pastrare produs

A se pastra intr-un loc racoros.

ID:93510

110.16 Lei/L -
27,54 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista