• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Degresant forte universal 500ml

Triumf

19.16 Lei/L -
9,58 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Triumf degresant universal 500 ml. Este produsul ideal pentru curatarea suprafetelor si obiectelor sanitare precum si celor din bucatarie fiind foarte eficient impotriva petelor de grasime si de murdarie persistenta. Reda stralucirea suprafetelor din crom, inox, sticla, email, ceramica, lasand un parfum proaspat de lamaie. Datorita continutului sau de anticorozivi, produsul nu ataca suprafetele metalice.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Hidroxid de potasiu, fosfat (sub 5%), surfactanti non-ionici (sub 5%), surfactant anionic (sub 5%), fosfonat (sub 5%), parfum, limonene, citral, citronellol.

detalii de utilizare

Inainte de utilizarea produsului se recomanda un test de rezistenta pe o suprafata ascunsa. Apasati elementul de siguranta de pe capac si rasuciti capatul pulverizatorului din pozitia OFF in pozitia ON. Pulverizati pe suprafata de curatat de la o distanta cuprinsa intre 15 si 20 de centimetrii, lasati sa actioneze cateva minute in functie de gradul de murdarie, dupa care clatiti din abundenta cu apa sau stergeti cu o laveta umeda. Nu folositi produsul pentru curatarea cuptoarelor cu microunde,a vaselor teflonate, a suprafetelor din aluminiu, a linoleumului sau a altor suprafete vopsite sau lacuite. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Purtati manusi de protectie.

detalii pastrare produs

Pastrati numai in ambalajul original la o temperatura cuprinsa intre 15 si 25 de grade Celsius.

ID:68669

19.16 Lei/L -
9,58 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista