Here is Product Details Sticky Short Info
  • Cif
Cif

Crema de curatat cu microparticule 500ml

21.98 Lei/L
21.98 Lei/L
10,99 Lei

Cif Cream Original cu microparticule. Crema de curatat pentru suprafete dure. Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Indeparteaza murdaria dificila precum grasime intarita, pete de cafea, urme de sapun si pasta de dinti intarite, vopsea de par, machiaj, pete de rugina, calcar, plastilina, carioca lavabila.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
<5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, sapun, parfum, limonene, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, benzisothiozolinone.
detalii de utilizare
Instructiuni de folosire: Aplicati pe suprafete folosind un burete sau o laveta umeda, apoi stergeti si clatiti. Precautii: Nu utilizati pe linoleum, vinil, aluminiu, suprafete placate cu metal, haine, covoare, materiale textile, piele, tapet, email zgariat si lemn. Pentru suprafete si materiale delicate, orice suprafata noua/neobisnuita, incercati mai intai pe o zona inobservabila, clatiti imediat dupa utilizare si evitati frecarea excesiva. Atentie! S2-Nu lasati la indemana copiilor. S24/25-Evitati contactul cu pielea si ochii. S26-In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul.
Volum alcool
0

ID: 10569