• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Solutie igenizare baie Marin 750ml

365

8.13 Lei/L -
6,10 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Solutie igienizare baie - Marin.

Ingrediente

Sub 5% surfactanti anionici, sub 5% surfactanti amfoterici, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, parfum (alpha-methylionone, buthylphenyl methylpropional, benzyl salycilate, hexyl cinnamal, hexyl salicylate).

detalii de utilizare

Mod de folosire: Produsul poate fi aplicat pe suprafete ceramice, din plastic, acryl, granit, marmura si material compozit. Nu folositi produsul pentru suprafete din lemn. In stare nediluata: Pentru curatarea obiectelor sanitare (chiuvete, cazi) aplicati produsul pe toata suprafata acestuia, lasati sa actioneze 10-15 minute, dupa care spalati si clatiti cu apa din abundenta. Pentru curatarea vasului de toaleta, produsul se toarna sub marginea interioara a acestuia de jur imprejur, se lasa actioneze 30 minute, se spala si se clateste. In stare diluata: Diluati 200 ml de produs in 4 litri de apa. Inmuiati laveta sau mopul in aceasta solutie si curatati suprafara murdara. Nu necesita clatire. Atentie! S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S25 A se evita contactul cu ochii. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientrul) sau eticheta.

detalii pastrare produs

A se pastra in loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor de soare si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 5grade C si 25grade C.

ID:72919

8.13 Lei/L -
6,10 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista