• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Solutie igenizare baie Marin 750ml

365

8.13 Lei/L -
6,10 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Solutie igienizare baie - Marin.

Ingrediente

Sub 5% surfactanti anionici, sub 5% surfactanti amfoterici, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, parfum (alpha-methylionone, buthylphenyl methylpropional, benzyl salycilate, hexyl cinnamal, hexyl salicylate).

detalii de utilizare

Mod de folosire: Produsul poate fi aplicat pe suprafete ceramice, din plastic, acryl, granit, marmura si material compozit. Nu folositi produsul pentru suprafete din lemn. In stare nediluata: Pentru curatarea obiectelor sanitare (chiuvete, cazi) aplicati produsul pe toata suprafata acestuia, lasati sa actioneze 10-15 minute, dupa care spalati si clatiti cu apa din abundenta. Pentru curatarea vasului de toaleta, produsul se toarna sub marginea interioara a acestuia de jur imprejur, se lasa actioneze 30 minute, se spala si se clateste. In stare diluata: Diluati 200 ml de produs in 4 litri de apa. Inmuiati laveta sau mopul in aceasta solutie si curatati suprafara murdara. Nu necesita clatire. Atentie! S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S25 A se evita contactul cu ochii. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientrul) sau eticheta.

detalii pastrare produs

A se pastra in loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor de soare si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 5grade C si 25grade C.

ID:72919

8.13 Lei/L -
6,10 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista