• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Solutie igenizare baie Marin 750ml

365

7.32 Lei/L -
5,49 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Solutie de igienizare pentru baie cu parfum marin.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Sub 5% surfactanti anionici, sub 5% surfactanti amfoterici, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, parfum (alpha-methylionone, buthylphenyl methylpropional, benzyl salycilate, hexyl cinnamal, hexyl salicylate).

detalii de utilizare

Mod de folosire: Produsul poate fi aplicat pe suprafete ceramice, din plastic, acryl, granit, marmura si material compozit. Nu folositi produsul pentru suprafete din lemn. In stare nediluata: Pentru curatarea obiectelor sanitare (chiuvete, cazi) aplicati produsul pe toata suprafata acestuia, lasati sa actioneze 10-15 minute, dupa care spalati si clatiti cu apa din abundenta. Pentru curatarea vasului de toaleta, produsul se toarna sub marginea interioara a acestuia de jur imprejur, se lasa actioneze 30 minute, se spala si se clateste. In stare diluata: Diluati 200 ml de produs in 4 litri de apa. Inmuiati laveta sau mopul in aceasta solutie si curatati suprafara murdara. Nu necesita clatire. Atentie! S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S25 A se evita contactul cu ochii. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientrul) sau eticheta.

detalii pastrare produs

A se pastra in loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor de soare si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 5grade C si 25grade C.

ID:72919

7.32 Lei/L -
5,49 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista