Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Peak
Peak

Granule pentru desfundat tevi Apa rece 60g

54.50 Lei/Kg
54.50 Lei/Kg
3,27 Lei

Granule forte apa rece, desfunda eficient tevile fara sa le atace. Nu ataca tevile si sifoanele din plastic sau metal. Elimina mirosurile neplacute. Dizolva depunerile de par, grasime, sapun sau resturi de mancare. Stop murdariei!

Informatii despre produs

Ingrediente
Soda caustica anhidra: cel putin 30%, parfum.
detalii de utilizare
Precautii: Provoaca arsuri grave. Pastrati incuiat si nu lasati la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusa si masca de protectie pentru ochi, fata. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. In caz de accident sau simptome de boala, consultati imediat medicul (daca este posibil, i se va arata eticheta). In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. La contactul cu apa se degaja gaze extrem de inflamabile. Contactul cu materiale combustibile poate provoca incendiu. A nu se amesteca cu alte produse de curatat. A nu se arunca acest produs si recipientul sau decat dupa ce s-au luat toate precautiile.
Volum alcool
0

ID: 31627