• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Dezinfectant toaleta marin 750ml

Peak

6.15 Lei/L -
4,61 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Gel pentru dezinfectarea si parfumarea toaletei. Dezinfecteaza si omoara 99.9% din bacterii (cum ar fi Staphyloccus aureus, pseudomonas aeruginosa, escheric hia coli, enteococcus hirae). Parfumeaza intens. Curata bine murdaria in l ocurile greu accesibile datorita formei sticlei. Indeparteaza si previne depu nerile de piatra. Consistenta de gel confera o aderenta mai buna pe suprafete verticale, astfel ca produsul actioneaza pentru mai mult timp pentru a omori microbii.

Ingrediente

Cel putin 5 %, dar sub 15% agenti tensioactivi neionici, acid citric, ameste c 1:1 de cloruri de alchil dimetil benzil amoniu 0.52% si alchil dimetil atil amoniu 0.52% parfum, metylchloroisothiasolinone, methylsothiasolino.

detalii de utilizare

Turnati Peak WC Gel nediluat sub marginea interioara a vasului de toaleta si lasati sa actioneze circa 60 min. Iritant pentru ochi si piele. Iritant pentru sistemul respirator. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si ai se arata ambalajul sau eticheta. A nu se amesteca cu alte produse de curatat. A se arunca produsul si ambalajul sau la centru de colectare a deseurilor periculoase sau speciale. A nu se arunca acest produs si ambalajul sau recipientul sau decat dupa ce s-au luat toate precautiile.

Alergeni

Mai contine hexyl cinnamal.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare: 6 - 30 grade Celsius

ID:64236

6.15 Lei/L -
4,61 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista