Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaSolutii suprafete baieDezinfectant fara clor Power Fresh WC Gel Lamaie verde 700ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Dezinfectant fara clor Power Fresh WC Gel Lamaie verde 700ml

15.99 Lei/L
15.99 Lei/L
11,19 Lei

Dezinfectant fara clor pentru vasul de toaleta, distruge toti microbii lasand in urma sa o toaleta 100% igienizata si un miros placut si persistent. Indeparteaza eficient calcarul si murdaria dificila. Domestos Power Fresh WC Gel este un produs pentru curatarea zilnica a toaletei. Formula sa speciala omoara microbii (bacterii, fungi, spori, virusuri), curata, indeparteaza depunerile de piatra si improspateaza timp indelungat.

Informatii despre produs

Ingrediente
La 100 g produs: 2 g peroxid de hidrogen, <5% surfactanti neionici, agent de inalbire pe baza de oxigen (Peroxid de hidrogen), parfum.
detalii de utilizare
Instructiuni de folosire: sistem de inchidere cu siguranta pentru copii. Apasati partile laterale ale capacului si rasuciti contrar sensului acelor de ceasornic. Desurubati capacul si turnati gelul uniform sub marginea vasului de toaleta, lasati sa actioneze timp 15 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile lasati sa actioneze cel putin 30 de minute. Puneti la loc capacul si rasuciti-l in sensul acelor de ceasornic pana auzitiun clic si recipientul este inchis. Utilizati numai in vasul de toaleta. Clatiti bine dupa ce ati utilizat. Inainte de a fi aruncat, ambalajul va fi golit complet. R36/38 Iritant pentru ochi si piele. S2 Nu lasati la indemana copiilor. S24/25 Evitati contactul cu pielea si ochii. S26 In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. S46 Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Inalbitor dezinfectant.
detalii pastrare produs
Pastrati numai in recipientul original.
Volum alcool
0

ID: 94951