• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Insecticid spray impotriva gandacilor si furnicilor 400ml

Baygon

29.80 Lei/L -
11,92 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Baygon spray gandaci si furnici, datorita formulei sale eficiente omoara rapid gandacii si furnicile. Asigura protectie pana la 2 saptamani eliminand gandacii si ouale acestora. Pulverizati direct pe insecte, le omoara in cateva secunde. Formula este eficienta impotriva insectelor taratoare precum: gandaci, furnici, paianjen, greier si pestisorul argintiu.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cipermetrin cis/trans ? 40/60 (RS)-alfa-ciano-3-fenoxibenzil (1RS, 3RS, 1RS, 3SR) -3-(2.2-diclorovinil)2.2-dimetilciclopropancarboxilat 0.10% (0.10 g / 100 g), imiprotrin 0.10% (0.10 g / 100 g).

detalii de utilizare

Extrem de inflamabil. Iritant pentru piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei- fumatul interzis. A nu se inspira aerosolii. A se evita contactul cu pielea. La contactul cu ochii se spala imediat. cu multa apa si se consulta medicul. La contactul cu pielea se spala imediat cu multa apa. A nu se arunca la canalizare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Acest produs si ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale. Atentie! utilizati numai conform instructiunilor. Container sub presiune: a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se aplica spray-ul pe, sau in apropierea unei flacari sau pe suprafata unui material incadescent.

ID:76759

29.80 Lei/L -
11,92 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista