SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaInsecticideInsecticid spray impotriva gandacilor si furnicilor 400ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Baygon
  • Baygon
Baygon

Insecticid spray impotriva gandacilor si furnicilor 400ml

30.75 Lei/L
30.75 Lei/L
12,30 Lei

Baygon spray gandaci si furnici, datorita formulei sale eficiente omoara rapid gandacii si furnicile. Asigura protectie pana la 2 saptamani eliminand gandacii si ouale acestora. Pulverizati direct pe insecte, le omoara in cateva secunde. Formula este eficienta impotriva insectelor taratoare precum: gandaci, furnici, paianjen, greier si pestisorul argintiu.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cipermetrin cis/trans ? 40/60 (RS)-alfa-ciano-3-fenoxibenzil (1RS, 3RS, 1RS, 3SR) -3-(2.2-diclorovinil)2.2-dimetilciclopropancarboxilat 0.10% (0.10 g / 100 g), imiprotrin 0.10% (0.10 g / 100 g).
Detalii de utilizare
Extrem de inflamabil. Iritant pentru piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei- fumatul interzis. A nu se inspira aerosolii. A se evita contactul cu pielea. La contactul cu ochii se spala imediat. cu multa apa si se consulta medicul. La contactul cu pielea se spala imediat cu multa apa. A nu se arunca la canalizare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Acest produs si ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale. Atentie! utilizati numai conform instructiunilor. Container sub presiune: a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se aplica spray-ul pe, sau in apropierea unei flacari sau pe suprafata unui material incadescent.
Volum alcool
0

ID: 76759