SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaCuratenie pardoseli si covoareLavete umede pentru pardoseli, 10 bucati, cu prospetime citrica
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
Swiffer

Lavete umede pentru pardoseli, 10 bucati, cu prospetime citrica

-20%
De la 03.11.2021 la 01.12.2021Vezi mai multe
19,99 Lei
15,99 Lei

Cine a spus ca Swiffer se refera doar la curatarea chimica? Swiffer are si lavete umede pentru pardoseli, cu agenti de curatare puternici, care dizolva murdaria de pe suprafete si o blocheaza. Pastreaza-ti podelele curate si mirosind frumos cu o solutie unica de curatare care actioneaza pentru a dizolva petele dificile, murdaria si reziduurile, si pentru a le absorbi adanc in laveta si a le elimina de pe pardoselile tale, facand usoara curatarea pardoselilor din gresie sau linoleum. Pentru a indeparta petele dificile, intoarce capul dispozitivului de curatare si freaca petele cu fasia verde de curatare. Capul sau plat iti permite sa ajungi in locuri in care nu ajungi niciodata cu alte produse de curatat podele (sub canapele, paturi, frigidere, masini de spalat vase). 10 rezerva de lavete umede pentru pardoseala (mop vandut separat).

-20%

Promotii valabile din 04/11/21 pana in 01/12/21

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Conectati cele doua parti ale manerului. Atasati laveta. Odata centrata, pliati capetele si fixati-le in incuietorile din cauciuc. Un inceput curat cu ficare rezerva de unica folosinta ce poate fi inlocuita usor. A nu se utiliza pe placi din lemn definisate, sensibile la apa, date cu ulei sau ceruite, pe placi de gresie nesigilate sau pe mochete.
Volum alcool
0

ID: 39199