Here is Product Details Sticky Short Info
  • epack
  • epack

epack | Lavete umede, 5 bucati, 18x20cm e

14,39 Lei

Lavetele Epack sunt realizate din fibra naturala, fara miros, 100% biodegradabile (70% celuloza, 30% bumbac), avand capacitate mare de absorbtie.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se clati inainte de prima folosire. A se folosi in combinatie cu orice detergent. A nu se folosi detergenti in combinatie cu acizi si agenti oxidanti. Dupa folosire poate fi spalata manual sau in masina de spalat cu apa pana la temperatura de 95 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 48401

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.