Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sensodyne
Sensodyne

Pasta de dinti Complete Protection 75ml

293.73 Lei/L
293.73 Lei/L
22,03 Lei

Sensodyne Complete Protection este o pasta de dinti completa, oferind 7 beneficii pentru dintii sensibili. Contine fluorura de staniu care obtureaza canaliculele dentinare expuse, acoperind suprafata dentinara cu un strat protector. Indeparteaza placa bacteriana prin formula cu tripolifosfat de sodiu si siliciuContine sodium lauryl sulfat (surfactant) si mentol care ofera o senzatie de curatare si prospetime.

Informatii despre produs

Ingrediente
Glycerin, PEG-8, hydrated silica, calcium sodium, phosphosilicate (Novamin) aroma, sodium lauryl sulfate, sodium, monofluorophsophate, titanium dioxide, carbomer, sodium saccharin, eugenol, limonen. Contine monofluorofosfat de aodiu 1.08%. w/w (1450 ppm fluor).
detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de catre copii cu varsta de 12 ani decat la recomandarea medicului dentist sau a medicului de familie. Dintii sensibilei pot fi un semn care sa indice existenta unor probleme , care pot necesita interventia prompta a medicului dentist. Daca simptompele persista sau se inrautatesc consultati medicul dentist. Incetati utilizarea daca apar iritatii. Periati dintii de 2 doua ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evitati inghitirea, apoi scuipati.Inchideti capacul tubului dupa fiecare utilizare, pentru a proteja continutul de umezeala.
Volum alcool
0

ID: 93379