Here is Product Details Sticky Short Info
  • Corega
Corega

Crema adeziva pentru proteza dentara Max Sigilare 40g

489.20 Lei/Kg
489.20 Lei/Kg
24,46 Lei

Corega Max Sigilare ofera acoperirea unei suprafete mai mari a protezei dentare pentru a ajuta la protectia impotriva patrunderii fragmentelor alimentare, prin sigilare. Ofera fixare puternica pe parcursul intregii zile. Noul aplicator cu precizie sporita e special conceput pentru o aplicare usoara. Aplicatorul pentru precizie permite aplicarea cantitatii potrivite de produs de-a lungul marginilor protezei pentru o sigilare completa.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Atentionari si precautii: A nu se lasa la vederea si indemana copiilor. Daca apar reactii alergice, intrerupeti imediat utilizarea. Important: Cititi cu atentie instructiunile de folosire de pe cutie sau prospect.
Volum alcool
0

ID: 49723

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.