Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nivea
Nivea

Deodorant spray Fresh Natural 150ml

76.80 Lei/L
76.80 Lei/L
11,52 Lei

Protectie eficienta 48h si ingrijire delicata de la NIVEA. Formula eficienta contine extracte oceanice ce lasa o senzatie de prospetime pe durata intregii zile. Nu contine coloranti. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Informatii despre produs

Ingrediente
Butane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Parfum, Butyloctanoic Acid, Methyl Phenylbutanol, Maris Limus Extract, Ostrea Shell Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.
detalii de utilizare
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. A nu se fuma in preajma produsului. Nu pulveriza deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perfora sau arde, chiar si dupa utilizare. Goleste recipientul inainte de reciclare. A se folosi exclusiv pentru scopul mentionat. A nu se pulveriza in ochi. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 55857