Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pfanner
Pfanner

Nectar cu multivitamine 2L

5.72 Lei/L
5.72 Lei/L
11,43 Lei

Nectar din amestec de fructe cu multivitamine obtinut din suc concentrat mixt de fructe, piure de fructe si partial din piure de fructe concentrat. Continut de fructe: min.50%.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi<0.5 g/100 ml
Valoare energetica45 kcal/100 ml
Glucide11 g/100 ml
Sodiu<0.01 g/100 ml
Proteine<0.5 g/100 ml
Grasimi saturate<0.1 g/100 ml
Ingrediente
Apa, suc mixt de fructe obtinut din suc concentrat mixt de fructe (mere, portocale, pere, ananas, struguri, fructul pasiunii, kiwi), zahar, piure de piersici, piure de caise, piure de banana obtinut din piure concentrat de banana, piure de guava, piure de mango obtinut din concentrat de piure de mango, agent acidifiant: acid citric, vitamine (C, niacina, acid pantotenic, E, B6, tiamina, riboflavina, biotina), beta-caroten.
Detalii de utilizare
A se agita bine inainte de deschidere.
Detalii pastrare produs
A se pastra la frigider dupa desfacere si a se consuma in cel mult 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 30747

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.