SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriApaApa plataApa minerala naturala plata 5L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Bucovina

Bucovina | Apa minerala naturala plata 5L

1.60 Lei/L
1.60 Lei/L
7,99 Lei

Apa minerala naturala oligominerala necarbogazificata. Echilibrul suprem pentru corp si minte! Apa plata Bucovina este certificata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu pentru a fi folosita in alimentatia bebelusului.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Compozitie chimica mg/l: Cationi: Na 2.88, K 1.18, Mg2 2.63, Ca2 9.53. Anioni: F <0.03, CI 3.55, SO4 7.2, HCO3 48.8, reziduu sec 180 grade C: 74, NO3 4.71, NO2 <0.01. pH 7.05.
Detalii de utilizare
Nu se recomanda utilizarea apei carbogazificate in alimentatia sugarului. Nu se recomanda utilizarea apei minerale naturale carbogazificate la reconstituirea laptelui.
Volum alcool
0

ID: 31658

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.