• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7

Mega Image Cobalcescu

Destinație de inspirație

Publicul gourmet din Capitală primește cadou, la început de an, din partea Mega Image, un nou Concept Store, într-o clădire veche, complet reabilitată și restaurată. Cadoul este așadar însutit, pentru că istoria anilor '30 este pusă în valoare și redată Cetății.
Concept Store Cobălcescu este amplasat central, în imediata vecinătate a Parcului Cișmigiu și oferă un standard de calitate la nivel european – din toate punctele de vedere. Diversitatea sortimentației, calitatea și prospețimea produselor, selecția de produse din categoria delicateselor pe care o oferă magazinul sunt unice. Spațiul aerisit, bine organizat, asigură o experiență de cumpărături plăcută. Clădirea, structurată pe patru etaje (parter +4), cu o suprafaţă desfăşurată de aproape 6.000 mp, a fost restaurată și renovată. În plus, ca toate celelalte magazine Mega Image din București și Ilfov, Mega Image Cobălcescu folosește 100% energie verde, care provine din surse regenerabile – vânt, apă, soare – și care nu are efect poluant asupra mediului.

Cele două niveluri destinate parcării asigură 68 de locuri, între care 38 beneficiează de serviciu cu valet. Practic, dacă nu mai găsești parcare la nivelul de bază, la primul nivel îți poți lăsa mașina în siguranță. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să începi cumpărăturile. Iar pentru asta ai la dispoziție două niveluri destinate magazinului, iar ultimul, etajul superior, pentru cea mai bună relaxare posibilă: pizza napolitană autentică, Pane & Pomodoro. Aceasta aduce producătorii napolitani, care te așteaptă să petreci împreună cu familia câteva zeci de minute memorabile, delectându-te cu o pizza original, ce folosește ingredientele autentic italiene și păstrează neschimbată o rețetă inventată în secolul al XIX-lea.

Dacă e concept corner, e gourmet

Astfel, spațiul destinat vinului, de exemplu, Wine Gallery, este un mic stat în stat, unde pasionatul de vinuri își găsește confortabil locul și mai ales unde are loc întâlnirea cu vinuri din toate colțurile lumii, din pivnițe renumite sau vinificate într-un mod aparte, dar și single malt-uri de până la 21 de ani vechime sau rafinate sticle de votcă, produse în zone dintre cele mai interesante, din Siberia până în Franța. Sunt sute de sortimente de vin și alte zeci de băuturi spirtoase, așadar fie că ai în minte o petrecere, fie o întâlnire importantă de business sau propria plăcere a degustării la finalul unei zile, Mega Image Cobălcescu este locul potrivit pentru tine! România are o selecție specială de peste 200 de vinuri, atât din zonele viticole tradiționale, cât și noi, poate mai puțin cunoscute, pentru a oferi posibilitatea de a testa vinuri excepționale.

Cei interesați de un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural, au la dispoziție Equilibrium Health & Wellness, un concept corner specializat ce aduce o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic! Sunt aici produse cosmetice naturale, pentru spa, produse de curățat, alimentare, condimente, semințe și germeni, produse raw-vegan, pentru nutriție sportivă sau suplimente alimentare. În Fromagerie, poți gusta brânzeturile despre care ai auzit, dar poate nu ai avut niciodată șansa să le întâlnești, iar personalul din magazin te poate sfătui legat de cele mai bune combinații pentru a scoate în evidență fiecare gust în parte. Nu sunt doar renumite brânzeturi frantuzești, ci și italiene și din Marea Britanie, dar și România este bine reprezentată. În plus, găsești specialități din carne, jambon sau interesante salamuri și cârnați.

Delicatese exclusiviste

Un Comté sau poate Brie de Meaux? Poate Manchego Vegamancha sau Murcia al vino? Dacă zona de Fromagerie vă incită papilele gustative, pregătiți-vă pentru o adevărată simfonie a simțurilor imediat ce adăugați în coș brânzeturile și delicatesele propuse de Mega Image Cobălceascu. În Fromagerie veți regăsi delicioase sortimente de brânzeturi, plus delicatese din carne care vă vor trimite într-o călătorie culinară excepțională. Peste 200 de tipuri de brânzeturi din România și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea brânzeturilor, cât și aproximativ 30 de specialități din carne, te așteaptă în Mega Image Cobălcescu. Te invităm în delicioasa lume a delicateselor, iar fiecare masă va fi o sărbătoare!

Autentic din natură

Pe toți cei dornici de ingrediente locale, zona destinată produselor sub marca Gusturi românești îi așteaptă cu o gamă generoasă. Toate sunt făcute cu meșteșug și urmează tradiția rețetelor originale românești. De la fructe și legume, până la preparate din lapte și brânză, dar și delicatese, panificație și patiserie, dulciuri, aperitive, băuturi artizanale, toate poftele sunt astâmpărate aici! Pentru o cină specială în mai puțin de 15 minute, treci pe la cornerul dedicat produselor ready meal congelate. Simplu și natural, te bucuri de legume sau pește tot timpul anului, ai gustări gata pregătite din țări îndepărtate ori surprinzi cu un desert minunat, rece sau gătit în câteva minute la cuptor. Aici găsești și produse ready meal by chefs, din nou garantate de nume pe care cu siguranță le vei recunoaște. Ai la dispoziție, în vitrine special amenajate, specialități din zone recunoscute pentru calitatea cărnii pe care o oferă, carne de vițel de lapte, de miel, porc sau vânat.

Pentru mai multe informații citește catalogul dedicat Concept Store Mega Image Cobălcescu:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista

    Cosul tau este gol

    Ai nevoie de inspiratie? Quick shop sau Promotiile

    Vezi cosul