• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

100% Energie Verde

100% Energie Verde pentru un aer mai curat

Suntem 100% convinsi ca un mediu mai curat este un obiectiv realizabil care depinde de actiunile fiecaruia dintre noi. De aceea, inca din anul 2012, am facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele noastre, Mega Image fiind in acel moment primul lant de supermarket-uri din Romania care a investit in aceasta directie.
 
100% Energie Verde in toate magazinele din Bucuresti si Ilfov

In prezent, am reusit sa ne atingem obiectivul de a creste la maxim procentul de energie verde utilizat, astfel ca folosim 100% energie verde in toate magazinele din Bucuresti si Ilfov.
Acest rezultat demonstreaza angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului. Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui mediu sanatos.

Rezultatul este un aer mai curat pentru noi toti, atat de important cand ne dorim, de exemplu, sa facem un picnic, sa iesim cu copiii la joaca sau sa alergam cateva ture prin parc.

Bucharest Marathon

Perioada desfasurare parteneriat: 4-5 octombrie 2014 / 3-4 octombrie 2015 / 8-9 octombrie 2016.
Sustinem obiceiurile sanatoase, de aceea suntem 100% alaturi de participantii la Bucharest Marathon!
In cadrul evenimentului, contribuim cu portia verde de energie, oferind fructe proaspete tuturor alergatorilor cat si sustinatorilor si participantilor.
In plus, organizam o zona de incalzire si distractie care se bucura in fiecare an de un real succes. Peretele de escalada, Bungee Run si panoul foto trezesc interesul tuturor celor prezenti la eveniment.
 

Via Sport

Perioada desfasurare parteneriat:  11 iulie – 24 august  / 26 iunie – 23 august 2015 / 01 iulie – 17 iulie 2016
In cadrul proiectului Via Sport, Soseaua Kiseleff devine locul desfasurarii activitatilor sportive inedite pe parcursul weekend-urilor de vara.
Prin parteneriatul cu Via Sport, ne-am dorit sa sustinem miscarea in aer liber in randul bucurestenilor, si adoptarea unor masuri sustenabile pentru un aer mai curat. 
De fiecare data, Mega Image a pus la dispozitia participantilor un perete de escalada, unul pentru adulti si unul pentru copii. Pentru a prinde curaj si energie, am oferit fructe proaspete tuturor vizitatorilor la eveniment.

Rocket Bike Fest

Perioada desfasurare parteneriat: 20 septembrie 2014 / 31 Mai 2015 / 24 septembrie 2016.
Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism care isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul ca mod de petrecere a timpului liber.
La acest eveniment, am fost alaturi de Asociatia Help Autism si BikeXpert, si am pus la dispozitia tuturor ciclistilor doza de energie si vitalitate de care au avut nevoie, oferindu-le fructe proaspete si glucoza.

Bucharest Half Marathon

Perioada desfasurare parteneriat: 17 - 18 mai 2014 / 16 - 17 mai 2015 / 14 -15 mai 2016.
Sustinem obiceiurile sanatoase, de aceea suntem 100% alaturi de participantii la Bucharest Half Marathon!
In cadrul evenimentului, suntem sponsorii oficiali ai Cursei Populare Mega Image, unde va invitatm sa descoperiti alaturi de noi bucuria sportului in aer liber, fie ca participanti, fie ca sustinatori.
Mega Image ofera fructe proaspete tuturor alergatorilor dandu-le astfel portia de energie necesara pentru a finaliza cu succes cursele.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista