Mega Verde pentru Tine

100% Energie Verde

Energie verde pentru un aer mai curat

Suntem convinsi ca un mediu mai curat este un obiectiv realizabil care depinde de actiunile fiecaruia dintre noi.
Cu siguranta cu totii ne dorim sa beneficiem de un aer mai curat, atat de important cand, de exemplu, facem un picnic, iesim cu copiii la joaca sau alergam cateva ture prin parc.

De aceea, inca din anul 2012, am facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele noastre, Mega Image fiind in acel moment primul lant de supermarket-uri din Romania care a investit in aceasta directie.

Energie verde in magazinele din Bucuresti si Ilfov

Pentru magazinele noastre, achizitionam energie verde certificata, produsa din surse regenerebile, cu factor de emisie de carbon zero. In prezent, am reusit sa crestem procentul de energie verde utilizat, astfel ca folosim energie verde preponderent in Bucuresti si Ilfov.

Cantitatea totala de energie verde, din surse regenerabile, utilizata în 2019, a fost de 80 GWh/an, ceea ce reprezinta 42% din consumul nostru total de energie electrica.

Imbunatatim permanent consumul de energie electrica in magazinele noastre si implementam sisteme eficiente energetic in proiectele de dezvoltare a noilor magazine.

Aceste initiative demonstreaza angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului. Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui mediu sanatos.