Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

StiriMega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute, din cel mai apropiat magazin, prin platforma Tazz by eMAG
Mega Image Romania

Mega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute, din cel mai apropiat magazin, prin platforma Tazz by eMAG


București, 5 Mai 2020 – Mega Image extinde parteneriatul cu eMAG pentru a oferi acces rapid la produse alimentare și pentru casă livrate în maxim 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMAG.

Astfel, în contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image crește capacitatea de livrare într-un timp foarte scurt, de doar 60 de minute.

Pentru început, serviciul de livrare rapidă acoperă o zonă din București, situată în aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum și în alte două orașe din țară, Timișoara și Cluj.

Pentru lansarea unei comenzi, clienții pot accesa Tazz by eMAG fie din aplicațiile disponibile pentru Android și iOS, fie de pe www.tazz.ro, și pot alege din peste 900 de produse alimentare și pentru casă, precum și din 6 pachete create special pentru a scurta timpul de pregătire și de livrare. Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image aflat în program, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. În același timp, un curier este anunțat prin platformă și este trimis pentru livrare, care are loc în maxim o oră, iar plata se face doar online, prin card bancar.

“Întregul context actual ne provoacă să ne adaptăm, să găsim soluții imediate care să răspundă nevoilor clienților noștri aici și acum. Foarte mulți clienți au ales să facă online cumpărăturile și, deși am crescut capacitatea de operare, venim cu noi soluții prin extinderea în mod firesc a parteneriatului cu eMAG pentru platforma Tazz. Reușim să livrăm astfel în siguranță produse pentru nevoi urgente din magazinele aflate în proximitate într-un timp foarte scurt, de 60 de minute de la lansarea comenzii“, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

„Ne bucură faptul că putem oferi clienților Mega Image aflați în izolare, la domiciliu, o soluție prin care își pot primi produsele ultra-rapid și în siguranță. Cererea este foarte mare, astfel că oferta disponibilă pe platformă este și ea în creștere, iar în scurt timp clienții vor putea accesa de pe Tazz by eMAG și alte produse de care au nevoie”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

Unul dintre beneficiile folosirii platformei Tazz by eMAG îl reprezintă livrarea produselor proaspete și în alte orașe în afara Bucureștiului, pregătite pentru livrare direct în magazinele din proximitate.

Acest nou serviciu de livrare rapidă la domiciliu este o soluție alternativă pentru cumpărături în contextul distanțării sociale impuse de COVID-19, atât pentru persoanele care vor să reducă vizitele în magazine, cât și pentru cele care au acces limitat în această perioadă.

În acelaști timp, platforma Tazz by eMAG completează cumpărăturile online care pot fi făcute în supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau în marketplace-ul eMAG, pe www.emag.ro/supermarket.


***

Despre Mega Image
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Despre Tazz by eMAG
Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la produse alimentare la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. Serviciile oferite de Tazz by eMAG sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.