Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

StiriMega Image sustine 1000 de copii sa mearga la scoala
Mega Image Romania

Mega Image sustine 1000 de copii sa mearga la scoala

Inceputul de an scolar este un motiv de bucurie pentru multi copii, deoarece le aduce ocazia de a se reuni cu colegii de clasa si de a reintra in ritmul educatiei. Din pacate, nu toti copiii se pot bucura de acest moment cum s-ar cuveni. Parintii acestora, cu atat mai putin. Asta deoarece sunt multi parinti care nu au resursele financiare pentru a le cumpara copiilor lor rechizitele necesare. 
 
Pentru 1.000 astfel de cazuri, Mega Image dedica o campanie, in septembrie 2017, prin care ii invita pe parintii care se afla in situatia mai putin norocoasa descrisa mai sus, sa completeze formularul din magazine si sa se inscrie la tombola.
 
Mecanismul este simplu: orice parinte poate gasi un formular in orice magazin Mega Image, il completeaza pe verso si il depune in magazin pana pe 17 septembrie.
 
In data de 20 septembrie are loc tombola cu tragere la sorti a 1.000 de copii care vor primi un ghiozdan complet echipat cu rechizite din partea magazinului Mega Image in care s-au inscris.
 
Deoarece ne propunem sa fim alaturi de cat mai multi parinti in nevoie, ii incurajam pe clientii nostri sa ia un formular din magazin si sa il dea unui prieten al carui copil stie ca are nevoie de ajutorul Mega Image pentru a merge la scoala. Prietenii vostri sunt si prietenii nostri si vrem sa le fim alaturi.
 
Toate formularele primite pana pe 17 septembrie inclusiv intra in tombola din care vom extrage 1.000 de copii pe care ii vom dota cu toate rechizitele necesare. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in perioada 20-22 septembrie, iar ghiozdanele pot fi ridicate din magazinul Mega Image unde s-a depus formularul, in perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2017.