StiriMega Image lanseaza WINE Gallery
Mega Image Romania

Mega Image lanseaza WINE Gallery

Mega Image lanseaza WINE Gallery un nou concept corner specializat de vinuri si o platforma online asociata.
 
• Aproximativ 900 vinuri special selectate disponibile in cadrul Wine Gallery din Mega Image Bucuresti Mall
• Consumatorii cunoscatori sau pasionati de vin pot gasi informatii utile despre vinuri si asocieri culinare pe noua platforma online, www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/
 
Mega Image a deschis joi, 18 decembrie 2015, un concept corner specializat de vinuri in cadrul Mega Image Bucuresti Mall, numit Wine Gallery.
 
Mega Image isi consolideaza astfel pozitia si rolul in cadrul comunitatii din care face parte prin deschiderea primului concept corner specializat de vinuri si prin lansarea unei platforme online asociate. Strategia Mega Image in cadrul acestui nou concept are drept scop apropierea atat fata de pasionatii de vinuri si interactiunea cu acestia despre pasiunile, interesele si dorintele lor, cat si fata de cei ce doresc sa descopere lumea vinurilor, oferind solutii la indemana si modalitati accesibile de cumparare.
 
Dezvoltat pe conceptul „magazin in magazin” pentru unitatea din Bucuresti Mall, Wine Gallery va oferi o varietate larga de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri si va include peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin. Selectia oferita este potrivita atat pentru pasionati, cat si pentru consumatorii ocazionali si provine din diferite colturi ale lumii, regasindu-se cu precadere vinuri din Romania, Franta, Italia, regiunea balcanica, dar si vinuri din Maroc, Brazilia, Liban si Noua Zeelanda.
 
Romania este tara cu o selectie impresionanta de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atat a zonelor de traditie ale tarii, cat si din zone mai putin cunoscute, oferind posibilitatea de a testa si degusta vinuri de exceptie. Noul concept are o suprafata de 220 m2, iar accesul in cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image Bucuresti Mall, aflat la nivelul -1.
 
Pentru a sprijini cu solutii usoare de cumparaturi stilul de viata al consumatorilor sai, Mega Image se apropie si mai mult de comunitati si de interesele acestora atat in offline, cat si in online, si lanseaza si o platforma online asociata magazinului, www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/, in versiune beta. Aceasta va oferi toate informatiile necesare pentru a face cea mai potrivita alegere a unui produs si va facilita interactiunea intre consumatorii interesati de vinuri. 
 
„Misiunea companiei Mega Image este de a oferi clientilor nostri placerea de a consuma sau de a oferi un vin de calitate si ne bucuram sa le putem pune la dispozitie acest magazin concept  care sa le ofere atat informatiile de care au nevoie pentru a face cea mai potrivita alegere, cat si o gama variata din care sa se inspire. Asa au luat nastere Wine Gallery si platforma online www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/, care speram sa gazduiasca cea mai mare comunitate de oameni pasionati de vinuri”, declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.
 
Sectiunea www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ face parte din platforma umbrela StamdeVorba.ro, care va gazdui in viitor mai multe comunitati de interes si va servi ca o sursa importanta de informatii si locul preferat de interactiune pentru o categorie larga de produse indragite si pasiuni ale consumatorilor Mega Image.