StiriMega Image participa la evenimentul global
Mega Image Romania

Mega Image participa la evenimentul global

 
Mega Image va participa sambata, 19 martie, la evenimentul global „Ora Pamantului” 2016, cand in intervalul 20:30 – 21:30 toate magazinele Mega Image vor stinge simbolic reclamele luminoase. 
 
Prin aceasta initiativa de sustinere, Mega Image isi reafirma angajamentul si implicarea pentru protectia mediului, angajament sustinut deja de o serie de investitii si actiuni. Astfel, in 2014, Mega Image a anuntat atingerea procentului maxim, de 100%, in ceea ce priveste utilizarea energiei care provine din surse regenerabile in magazinele sale din Bucuresti si judetul Ilfov.
 
Mai mult, compania desfasoara permanent actiuni de reducere a emisiilor de dioxid de carbon, precum utilizarea in proportie de 99,36% a agentilor frigorifici care nu dauneaza stratului de ozon si schimbarea agentului frigorific actual (R404A, cu un GWP de 3922) din instalatiile frigorifice cu unul modern (R448A, cu un GWP de 1300).
 
„Angajamentul nostru de a investi in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului este permanent si in acelasi timp reprezinta una dintre principalele noastre prioritati,” a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image Romania. “Anul acesta ne alaturam pentru prima data unei initiative binevenite, Ora Pamantului, pentru a comunica mai departe catre toti cei care trec pragul magazinelor noastre mesajul pe care il sustinem, de utilizare responsabila a surselor de energie. Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui mediu mai putin poluat.” 
 
Ora Pamantului este o miscare initiata de catre WWF in anul 2007 la nivel global. In 2014, peste 7000 de orase din peste 152 tari, inclusiv Romania, au stins lumina cu ocazia Orei Pamantului, raspandind pe aceasta cale un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei si asupra resurselor naturale.