Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

StiriMega Image deschide noi magazine în luna mai și continuă să susțină comunitățile locale
Mega Image Romania

Mega Image deschide noi magazine în luna mai și continuă să susțină comunitățile locale

București, 20 mai 2020 – Mega Image continuă planul de expansiune cu noi magazine deschise în mai multe orașe din țară și susține astfel comunitățile locale prin locuri de muncă și dezvoltare economică. 

Astfel, în luna mai, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmează să fie inaugurate în perioada următoare, dintre care 8 Mega Image și 3 Shop&Go. 

În Timișoara, cel de-al doilea concept store, situat în zona Circumvalațiunii, a fost deschis la începutul lunii mai și oferă localnicilor noi experiențe la cumpărături prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăvița, a fost inaugurat la sfârșitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureștiului, cu o suprafață totală de peste 2000 mp. 

În Cluj, alte două magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image și unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuși și completează experiența la cumpărături oferită de cele 37 magazine existente.

În Iași, alte trei magazine sunt deschise în luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat în centrul istoric al orașului, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, urmat de al doilea magazin deschis în această lună, în cadrul complexului rezidențial Newton.  Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai. 

În Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Ștefan cel Mare, alte două magazine urmând a fi deschise până la finalul anului. 

În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piața Mioriței. Mega Image își consolidează astfel poziția în zona Moldovei, cu un total de 26 magazine până în prezent.

În București, alte două magazine, unul Mega Image și unul Shop&Go urmează să fie deschise în luna mai, Mega Image pe strada Poștașului și Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan. 

În Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis în Chiajna, pe strada Salcâmilor. 

Noile deschideri de magazine din luna mai continuă planul de expansiune și dezvoltare din acest an. În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai.

Rețeaua Mega Image ajunge în prezent la 787 magazine în București și orașe mari din țară, centre urbane puternice. 

***

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.