StiriMega Image deschide cel mai mare Concept Store in zona Baneasa
Mega Image Romania

Mega Image deschide cel mai mare Concept Store in zona Baneasa

Mega Image anunta deschiderea celui de-al patrulea Concept Store din Bucuresti, in zona Baneasa. Situat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 83 – 87, acesta are o suprafata de 2100 m2, fiind astfel cel mai mare magazin din reteaua Mega Image. Noul Concept Store dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri si va avea o statie pentru incarcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. 
 
Noul Concept Store din Baneasa duce la un nou nivel experienta la cumparaturi, prin conceptul unic, prin design, prin solutiile inovative de constructie, prin spatiul interior aerisit si organizat. Inspiratia la cumparaturi este nelimitata: noul Concept Store integreaza toate conceptele speciale, deja consacrate in magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Romanesti si insula Angst, precum si intreaga sortimentatie de produse congelate din magazinul AB Cool Food. Pe langa acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie – care include o gama larga de branzeturi vrac, peste 70 de branzeturi din Romania si din regiuni faimoase pentru traditia lor in prepararea branzeturilor.
 
“Prin noul Concept Store din Baneasa, care devine cel mai mare magazin din reteaua noastra, ducem la un nou nivel confortul si experienta la cumparaturi pe care le oferim clientilor nostri. In acelasi timp, noul magazin ne consolideaza prezenta in zona de nord a capitalei si ne permite sa oferim comunitatii din zona cel mai nou Concept Store. Este, de fapt, angajamentul nostru de a oferi mult mai mult decat o gama variata de produse de calitate, accesibile, cat si de a aduce comunitatilor tot ce au nevoie pentru a face cumparaturi intr-un mod placut,” afirma Vasileios Stavrou, Director General Mega Image. 
 
„Selectia produselor in cadrul noului nostru Concept Store este unica si aduce cu adevarat inspiratie. Clientii vor regasi in magazin produse de calitate, specialitati autentice prin care pot face noi descoperiri culinare. In aceasta consta, de fapt, premiera noului Concept Store din Baneasa: descoperiri spectaculoase si inspiratie fara limite”, adauga Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image. 
 
Noul magazin Mega Image din Baneasa este usor accesibil pentru locuitorii intregii zone de nord a capitalei, precum si pentru clientii din zonele de birouri. Mai mult, acesta va dispune de cea mai recenta inovatie in materie de design exterior, o fatada dinamica bazata pe tehnologie cu leduri. Este o premiera in materie de fatade, fiind realizata dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovatie a partenerului Philips.
 
Comunitatea din zona Baneasa va beneficia, in cadrul parcarii noului magazin, si de o statie pentru incarcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Este un proiect pilot, care ofera posibilitatea tuturor clientilor sa utilizeze o priza cu putere AC22KW, type 2 care va incarca complet un automobil electric in aproximativ 1 ora si 30 de minute.
 
Cu scopul imbunatatirii permanente a experientei clientilor la cumparaturi, Mega Image va implementa pentru prima oara in Concept Store Baneasa noua uniforma pentru toti angajatii, realizand astfel inca un pas catre o interactiune mai placuta a clientilor cu acestia. 
 
Pe langa aceste solutii inovatoare si concepte speciale, clientii Mega Image Baneasa vor avea la dispozitie acelasi mix atractiv si zone de produse cu care sunt deja familiarizati din celelalte magazine Concept Store – legume speciale si fructe exotice, zona de ready meal, zona de mezeluri si specialitati internationale. Mai mult, zona de panificatie si patiserie va dispune si de un feliator de paine, care va sta la dispozitia tuturor celor care isi doresc produse proaspat scoase din cuptor, feliate pe loc.
 
Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 462 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.
 
Imagini cu noul Concept Store Mega Image Baneasa sunt disponibile pe pagina de Facebook Mega Image, la adresa https://www.facebook.com/MegaImageRomania.