Salata de creveti cu baza de conopida
De catre Reteta Mega Image
Chef Josepf Hadad iti ofera o reteta de salata cu conopida care poate constitui baza pe care se pot construi mai multe salate, una mai interesanta ca alta. Mix-ul de conopida tocata, rosii cubulete, masline Kalamata, patrunjel, busuioc si ulei de masline are un gust proaspat si textura usor crocanta. Poti trage ingredientele la tigaie, daca vrei sa incerci varianta calda.

Usor
1'- 30'
0/5
Ridicat
Ingrediente pentru
Ingrediente 4 portii
- 1 conopida mare
- 1 lingurita de busuioc tocat
- 2 rosii colorate (galbene, mov) pentru decor
- 16 masline Kalamata
- 3 bulgari de mozzarella di bufala
- 2 rosii
- 1 lingurita de patrunjel tocat fin
- 1 lamaie
- 4 linguri de ulei de masline
- 12 felii de bagheta
- sare, piper negru zdrobit
- 16 creveti
- 1 conopida mare
- 1 lingurita de busuioc tocat
- 2 rosii colorate (galbene, mov) pentru decor
- 16 masline Kalamata
- 3 bulgari de mozzarella di bufala
- 2 rosii
- 1 lingurita de patrunjel tocat fin
- 1 lamaie
- 4 linguri de ulei de masline
- 12 felii de bagheta
- sare, piper negru zdrobit
- 16 creveti