Curry vegan de tofu cu orez basmati
Un principiu esențial pentru un stil de viață sănătos
este să mâncăm o varietate cât mai mare de fructe și
legume de sezon. Din fericire, toamna vine la pachet cu
multe astfel de ingrediente, pe care le poți transforma
fără prea mult efort într-o sumedenie de feluri absolut
delicioase, fără carne sau produse animale.

0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 2 lingurițe ulei de cocos topit
- 2 căței de usturoi tocați mărunt
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 ceapă tocată
- 3 cm rădăcină de ghimbir, decojită și rasă
- 280 g tofu
- 1 morcov
- 1 linguriță de chimion
- 1 linguriță turmeric
- 200 g cremă sau smântână de cocos
- 200 g roșii tocate la conservă
- zeama de la ½ de lămâie
- 2 linguri pastă de curry
- 1 lingură sos de soia
- 180 g orez basmati
- 2 lingurițe ulei de cocos topit
- 2 căței de usturoi tocați mărunt
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 ceapă tocată
- 3 cm rădăcină de ghimbir, decojită și rasă
- 280 g tofu
- 1 morcov
- 1 linguriță de chimion
- 1 linguriță turmeric
- 200 g cremă sau smântână de cocos
- 200 g roșii tocate la conservă
- zeama de la ½ de lămâie
- 2 linguri pastă de curry
- 1 lingură sos de soia
- 180 g orez basmati