SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize

Delhaize | Zmeura congelata 1kg

Produs momentan indisponibil online

Zmeura congelata. Produs congelat. Bogat in fibre.

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.7 g/100 g
Valoare energetica45 kcal/100 g
Glucide5.4 g/100 g
Fibre6.5 g/100 g
Sodiu<0.01 g/100 g
Proteine1.2 g/100 g
Grasimi saturate<0.1 g/100 g
Ingrediente
Zmeura 100%.
Detalii de utilizare
Inainte de folosire, decongelati complet timp de cel putin 2 ore la temperatura100% natural. 12 ore in frigider. Dupa decongelare, a se pastra maxim 24 de ore in frigider. Inchideti bine pachetul dupa utilizare. Sugestii de utilizare: mic dejun, smoothie, prajituri 100% natural.
Detalii pastrare produs
{-18?C): a se consuma de preferinta inainte de sfarsitul: vezi data limita de coA nu se recongela dupa decongelare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul: vezi pe ambalaj.
Volum alcool
0

ID: 27120

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.