SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Defish

Defish | File de somon cu piele si unt clarificat 175g

-50%
De la 31.05.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

File-ul de somon DeFish, cu piele si unt clarificat, este produs din peste proaspat si este un produs Ready Meal foarte usor de preparat. Este portionat si congelat rapid pentru a-si mentine intacte toate proprietatile.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

-50%

Promotii valabile din 01/06/22 pana in 03/01/23

Supa instant cu gust de pui-curry 60g
Produs momentan indisponibil online
34127

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
indepartati ambalajul de carton (nu si cel de plastic care este adaptat pentru cuptorul cu microunde) si introduceti produsul 7 minute in cuptorul cu microunde, setat la o putere de 600W. Nu este necesara decongelarea produsului in prealabil. Dupa ce este gata, pentru o aroma mai buna, lasati preparatul timp de 1-2 minute in recipientul de plastic, in sosul de unt.
Volum alcool
0

ID: 41879

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.