Here is Product Details Sticky Short Info
  • Basilur
  • Basilur
Basilur

Cutie cadou cu ceaiuri 100g

Produs momentan indisponibil online

Basilur cutie cadou cu ceaiuri.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
100% Ceai pur Ceylon silver tips, fara aditivi, 100% ceai negru frunze pur Ceylon din muguri de frunze de ceai, fara aditivi.
Detalii de utilizare
Silver tips: 1 lingurita la 350 - 500 ml apa la 80 grade Celsius, timp de 2 - 3 minute. Ceai negru: 1 lingurita la 350 - 500 ml apa la 100 grade Celsius, timp de 2 - 3 minute.
Detalii pastrare produs
A se depozita in locuri uscate si racoroase.
Volum alcool
0

ID: 33502

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.