Here is Product Details Sticky Short Info
  • Matache Macelaru'
Matache Macelaru'

Muschi file 100g

65.50 Lei/Kg
65.50 Lei/Kg
6,55 Lei

Muschi file. Produs din carne fiert si afumat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi1.5 g/100 g
Valoare energetica103.5 kcal/100 g
Glucide1.7 g/100 g
Sodiu2.45 g/100 g
Proteine21.4 g/100 g
Grasimi saturate0.5 g/100 g
Ingrediente
Cotlet de porc 90%, apa, sare, stabilizatori (difosfati), condimente si extracte, zaharuri (dextroza), antioxidanti (Ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (Acetat de sodiu, nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Alergeni
Produsul poate contine urme de: telina, lapte, lactoza.
detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului. A se consuma, de preferinta, in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0

ID: 13135

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.