Here is Product Details Sticky Short Info
  • Cocorico
Cocorico

CocoPastrami Copanele de pui

+/- 0.250 Kg
37,99 Lei/kg
+/- 0.250 Kg
37,99 Lei/kg
9,50 Lei

Pulpa inferioara de pui cu os si piele. Produs fiert la aburi si afumat.CocoPa strami sunt delicatese preparate cu grija,din carne proaspata de pui Cocorico,marinate doar condimentate naturale,pentru un aport ridcat de proteine,minarale si vitamine.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi6.3 g/100 g
Valoare energetica155 kcal/100 g
Glucide2.38 g/100 g
Sodiu1.46 g /100 g
Proteine22.32 g/100 g
Grasimi saturate2.7 g/100 g
Ingrediente
Carne de pui (origine Ro)apa,sare,amestec de condimente si extract de condimente in proportie variabila,zahar din trestie,sirop de glucoza,ulei vegetal de rapita.
Volum alcool
0

ID: 6876

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.