Here is Product Details Sticky Short Info
  • Baltic Club
Baltic Club

File de sardine in ulei 190g

47.84 Lei/Kg
47.84 Lei/Kg
9,09 Lei

File de sardina in ulei. Sardina pilchardus, zona de pescuire: FAO34 (Oceanul Atlantic Central estic), metoda de pescuire: troliu de fund.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi20 g/100 g
Valoare energetica240 kcal/100 g
Glucide0 g/100 g
Sodiu1 g/100 g
Proteine15 g/100 g
Grasimi saturate3 g/100 g
Ingrediente
File de SARDINA 70%, suc propriu 16%, ulei de floarea soarelui 12.6%, sare, enibahar.
Detalii de utilizare
Produs gata de consum.
Alergeni
Contine peste. Produs intr-o fabrica in care se utilizeaza: telina, mustar, susan, nuci, lapte si derivate, gluten din cereale si derivate.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, la o temperatura cuprinsa intre 0 si 25 de grade Celsius la o umiditate relativa a aerului de maxim 75%. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore.
Volum alcool
0

ID: 11811

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.