Here is Product Details Sticky Short Info
  • Casablanca

Casablanca | Renovator pentru piele intoarsa si velur albastru 200ml

93.45 Lei/L
93.45 Lei/L
18,69 Lei

Renovator pentru piele intoarsa si velur - albastru. Improspateaza si restabileste culoarea produselor din piele intoarsa si velur.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti. A se proteja de lumina solara.

ID: 61820

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.