Here is Product Details Sticky Short Info
  • Bref
  • Bref
Bref

Odorizant wc delicate magnolia

135.27 Lei/Kg
135.27 Lei/Kg
20,29 Lei

Odorizant toaleta Magnolia. Parfumuri de lux pentru toaleta ta. Parfum delicat de la primul pana la ultimul jet de apa. Spuma de curatare. Previne reaparitia murdariei.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Scoateti produsul din ambalaj. Agatati-l sub marginea vasului de toaleta. Pentru cele mai bune rezultate, reglati-l in functie de jetul de apa. A nu se lasa la indemana copiilor. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Purtati manusi de protectie.
Volum alcool
0

ID: 2480

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.